top of page

VELKOMMEN TIL VÅRT KREATIVE VERKSTED!

Glederommet er et rom for fred og glede i den travle hverdagen. Vi tilbyr fritidsaktiviteter for barn, ungdom og voksne. Her holder vi ulike hobbykurs, har samlingsstunder med forskjellige temaer, feirer bursdager og deler skaperglede med hverandre!

Vi utvikler et økosentrisk verdensbilde og bærekraftig liv.

  Bli med oss! SKAP, SPAR og DEL :)Her er alle og enhver hjertelig velkomne: unge og eldre, triste og glade, ensomme og utadvendte. Vi deler våre erfaringer, lærer av hverandre og setter pris på åndelige verdier.

Når barnet får mulighet til å skape  med hendene, styrker det sin finmotorikk, utvikler konsentrasjonsevnen, øker kreativiteten, lærer å være ¨her og nå¨. Det å lære seg å formidle opplevelser, tanker og erfaringer ved å skape et lite håndverk, blir til en stor gave for barnet selv og dets foreldre.

UNDERVISNING for:

Fritidsaktiviteter

Forskjellige hobbykurs for ungdom og voksne

 

Vi holder ulike hobbykurs for ungdom og voksne. Du kan melde deg på og vente til gruppen samles. Hvilket kurs vil du delta i, velger du her.

Vi tilbyr meditativ mandala og fractal tegning som kunstterapi i forskjellige grupper: for barn, ungdom, voksne, utviklingshemmede. Mer om kunstterapi-typer kan du lese her. Husk å melde deg på i god tid, for gruppene er ikke store!

Du kan feire bursdagen din med mange kunstneriske temaer! Vi deler våre ideer med deg og festen blir helt uforglemmelig. Mer om betingelser finner du her.

​GLEDEROMMET

bottom of page